Over mij

overmijDe liefde voor sieraden heb ik al zo lang als ik mij kan herinneren. Het begon met het dragen van wat ik mooie sieraden vond. In de loop der tijd is dat uitgegroeid tot het ontwerpen en maken van sieraden; ik hoop dat ook anderen ze mooi vinden. Het geeft me veel voldoening als ik zie dat een sieraad dat ik heb ontworpen helemaal ‘klopt’ met de drager ervan. Het voegt dan iets toe aan iemands persoonlijkheid; het geeft er uitdrukking aan.

Ik blijf in ontwikkeling en vind het heerlijk om aan de slag te gaan met nieuwe technieken en nieuwe ontwerpen. Ik werk graag met duurzame materialen, zoals zilver, titanium en (half) edelstenen.
Mijn sieraden laten zich het best omschrijven als modern en eigenwijs. Het zijn sieraden die eigenlijk altijd gedragen kunnen worden. Door vrouwen die oog hebben voor schoonheid en die houden van ‘net even anders’ en uniek.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en doe ik op tijdens reizen die ik maak. Van zilverbewerking in Indonesië, prachtige edelstenen uit Guatemala tot de goudsoek van Oman.  Verreweg de meeste inspiratie haal ik uit het contact met mensen; uit het samen kiezen of ontwerpen van een sieraad of sieradenlijn.

Op mijn website staan enkele ontwerpen van mijn hand. Spreekt mijn stijl je aan en ben je nieuwsgierig naar meer, neem dan contact op. Ik kijk er naar uit!